Quick Fill portionerare för glass från Repro är en effektiv och lättanvänd glassportionerare för professionell glassproduktion. Quick Fill är en automatisk glassportionerare av bordsmodell som bibehåller glassens kvalitet i bägaren genom teknisk innovation. Med denna innovativa portionerare för glass från Repro kan du expandera din verksamhet på ett effektivt och enkelt sätt, och bespara dig många timmars arbete.

Med vår automatiska glassportionerare fyller du effektivt en bägare (500 ml) på ca. 5 sekunder*. Quick Fill portionerare för glass från Repro är ergonomisk i sitt utförande och besparar dig mycket tid och arbete, jämfört med om du skulle göra jobbet manuellt. Den användarvänliga fotpedalen innebär bättre kontroll och flöde i produktionen. Med Quick Fill glassportionerare kan du också välja mellan olika hastigheter för bättre kontroll. Läs mer om Quick Fill glassportionerare på www.icecreamfiller.com där du hittar korta och enkla videos om allt du behöver för att komma igång med Quick Fill glassportionerare.

* Beroende på glassens viskositet, val av hastighet och användarens vana

Quick Fill är en produkt utvecklad av oss, Repro Restaurangprodukter, tillsammans med ingenjörer och designers från Malmö. Med vår gemensamma kompetens inom glasstillverkning, teknik och fysik har vi tagit fram en effektiv och högkvalitativ portionerare som besparar många timmars arbete för glasstillverkare som önskar expandera sin verksamhet.

Repro Restaurangprodukter startades 1997 och projekterar idag alla typer av utrustning inom storkök, café, konditori, förbutik och restaurang. Kompetens och engagemang är ledord för oss och grunden för den totala kvalitén.

I koncernen ingår Valmar Scandinavia AB - en verksamhet som bidragit med en början på en tradition – tillverkning av äkta italiensk glass i Sverige och i hela Norden! I vår Glassakademi erbjuder vi sköna inspirationsdagar och utmanande kurser för den som vill utveckla sitt hantverk, både för nybörjare och redan invigda.