Under vårt eget varumärke REPRO finns ett urval av leverantörer representerade. Här samlar vi produkter från olika varumärken i ett brett sortiment.

Repro Restaurangprodukter startades 1997 och projekterar idag alla typer av utrustning inom storkök, café, konditori, förbutik och restaurang. Kompetens och engagemang är ledord för oss och grunden för den totala kvalitén.

Vi planerar, bygger och levererar kompletta kök och inredningar över hela Sverige. Tillsammans med våra noggrant utvalda leverantörer och samarbetspartners bildar vi en stark enhet som ger oss möjligheter till unika och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter varje enskild kunds speciella förutsättningar.

I koncernen ingår Valmar Scandinavia AB - en verksamhet som bidragit med en början på en tradition – tillverkning av äkta italiensk glass i Sverige och i hela Norden! I vår Glassakademi erbjuder vi sköna inspirationsdagar och utmanande kurser för den som vill utveckla sitt hantverk, både för nybörjare och redan invigda.