AKADEMI

Vår akademi - din guldgruva

Se vår akademi som din trädgård där vi på REPRO är glassiga nog att kalla oss trädgårdsmästare. Vi tycker om kunder med höga förväntningar och vet vilka verktyg som krävs för att tillverka egen glass eller choklad i toppklass. Bästa resultatet är guld värt. Precision, ambition och passion är REPRO i ett nötskal, våra ledord, vår trygghet och vår grundbult.
De ger bäst kvalité helt enkelt.

Nyfikenhet och utmaningar driver oss till att alltid prestera på topp, därför tycker vi det är kul att vara bäst när det gäller. Vi vill att vår maskinpark ska bli din guldgruva. Vi vill utvecklas med dig, kom till oss. Lev loppan i vår glass-skola låt oss göra glass,(gelato) tillsammans. Testa olika maskiner och modeller så pratar vi om vilken maskinpark som passar dig som handen i handsken.

Ge oss dina visioner och tillsammans förverkligar vi dina drömmar. Tillsammans är vi unika.

En början på en tradition. REPRO har bidragit med en början på en tradition!

tillverkning av äkta italiensk glass i Sverige och i hela Norden!

Även om vi förstår att en resa till Italien är lockande så tyckte vi på REPRO att de italienska gelato-mästarna också skulle få se en del av världen. I dag har vi därför en glassakademi för den som vill utveckla sitt hantverk, där vi erbjuder sköna inspirationsdagar och utmanande utbildningar för både nybörjare och redan invigda. Allt för att du ska kunna tillverka din glass på bästa sätt.
För oss är glass guld

REPROS styrka är det breda produktutbudet där vi tillsammans med andra tillverkare levererar för dina specifika ändamål.

Förutom vår populära glass-skola har vi även kurser i chokladtillverkning, grillskola och under hösten 2016 så kommer vi utveckla vår Pizza-akademi, bland annat så kommer vi ha anordna en Pizzadag där vi kommer bjuda in dom bästa pizzabagarna från Italien, allt detta i samverkan med dom främsta leverantörerna utav pizzautrustning.

Håll utkick..mer information kommer på hemsidan.

Vill du inte missa våra kurser och annat roligt som händer i akademin, anmäl er till vårt nyhetsbrev, för anmälan se startsida längst ned.