Quick Fill glassportionerare

Quick Fill glassportionerare

Quick Fill glassportionerare är en unik produkt framtagen av Repro, för professionell och effektiv portionering av egentillverkad glass.  Genom Quick Fills innovationer besparar du dig många timmars arbete samtidigt som den är ergonomisk och lättanvänd.

Med en PLC touch display guidas användaren genom de enkla stegen för montering av de översta delarna av maskinen. Användaren fyller den separata tanken med upp till ca. 12 liter glass direkt från glassfrysaren. Med ett vakuumlock placerat på toppen förvaras glassen optimalt för bästa möjliga flöde genom maskinen. Tanken är redo att placeras och hastigheten vals med ett tryck på skärmen. Genom innovativa tekniska lösningar bibehålls glassens höga kvalitet och struktur även när är fylld i bägarna.

Med Quick Fill fyller du effektivt en bägare (500 ml) på ca. 5 sekunder*. Dess ergonomiskt anpassade funktioner sparar dig mycket tid och arbete, jämfört med om du skulle göra ett liknande arbetet manuellt. Den användarvänliga fotpedalen innebär bättre kontroll och flöde i produktionen.

Quick Fill är stabil med hårda yttre delar samt behållare i rostfritt stål, för hygienisk bruk. De avtagbara rostfria delarna är möjliga att diska i maskin, medan plexi-delarna ska vara tvättas för hand.

Läs mer om Quick Fill här

2019-09-25 15:03