Historik

Repro Restaurangprodukter startades 1997 som ett serviceföretag inom restaurang och storköksbranschen och var då tänkt att komplettera vår mekaniska verkstad där vi än idag skräddarsyr rostfri inredning till slutkunder. Verksamheten växte snabbt och
år 2000 flyttade REPRO in i nya lokaler på Knivgatan i Malmö. I vår utställning finner ni den miljö som passar Er verksamhet, här finns allt från den lilla kylen, kylrummet, espressomaskinen, kallskänksbänken, pizzaugnen till vår helt nybyggda AKADEMI, där man finner allt som man behöver vid egen glasstillverkning eller den ultimata grillen för din restaurang.

Idag projekterar REPRO alla typer av utrustning inom storkök, café, konditori och restaurangbranschen. Detta sker i ett väl utvecklat samarbete med inredningsspecialister och lokala hantverkare, med andra ord REPRO erbjuder en HELHETSLÖSNING.

Vårt mål

Är att varje leverans ska ske i rätt tid, till konkurrenskraftigt pris, samt vara en bra referens.

Att tillhandahålla produkter och tjänster som väl motsvarar kundernas behov och förväntningar.

Kompetens, engagemang och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för den totala kvaliteten.

Vi vill erbjuda

våra kunder ett kunnande som ligger i frontlinjen. En viktig aktivitet för oss att hålla oss a jour med såväl Svenska såsom Europeiska trender samt tekniskt kunnande. Vi är frekventa besökare på olika mässor i Europa och har ett nära samarbete med inredningsspecialister. För oss är varje lösning unik och vi strävar efter att ta fram nya lösningar anpassade efter varje enskild kunds speciella förutsättningar.

Tillsammans med våra noggrant utvalda leverantörer och samarbetspartners bildar vi en stark enhet som ger oss möjligheter till unika och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Vi värnar om våra relationer och är er partner även efter köpet. Vi har en egen serviceavdelning med auktoriserade servicetekniker som hjälper er med såväl nyinstallation som reparation.

Referensobjekt

Vi är oerhörd stolta och hedrade över alla våra kunder och de lösningar vi levererat sedan 1997. Vi har varit delaktiga i alltifrån Espressohouse, Barista, Redfellas, Sallads & Smoothies, O´Learys, Stars and Stripes till helhetslösningar på ICA. Sist men inte minst så är vi oerhörd stolta över vår GLASSAKADEMI där vi under årens lopp haft mer eller mindre alla glasstillverkare i Sverige på besök för att utveckla sitt hantverk, eller medverkat på en inspirationsdag. Stort tack till alla våra ”glass-kunder” för att vi fick förtroendet att leverera glassutrustning - från Björns Konditori i Vellinge, Stikkinikki i Stockholm, Ölands Choklad, ända upp till Åre Bageri där alla valde glassfrysare från Valmar.