Planering av restaurangkök

Från idé till färdigt koncept
Vill du ha hjälp med planering av restaurangkök? På Repro vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss. Tack vare vår gedigna kunskap vet vi vad som fungerar i praktiken när det kommer till planering av restaurangkök. Vi är med under hela processens gång och, naturligtvis, vi levererar ett slutresultat som stämmer överens med förväntningarna.

  • Vi ser tillsammans med kunden över idéer, önskemål och förutsättningar. Dessutom gör vi en ekonomisk kalkyl för att se om det är lönsamt.
  • Idéer börjar ta form. Vi tar fram ritningar och diskuterar praktiska och tekniska lösningar. Projekteringsbiten är A och O, ett storkök måste fungera optimalt och funktionerna är avgörande.
  •  Nu påbörjas bygget och vi sätter upp en tidsplan. Under byggprocessen ser vi till att hålla en öppen dialog till kunden, för att säkerställa ett optimalt resultat.
  • Avslut och överlämning. Nu är allt klart! Men självklart finns vi tillgängliga för både service och underhåll. Du vet väl att vi erbjuder serviceavtal?

Se alla våra referensobjekt nedan

Våra referensobjekt

Se ett urval av våra referenser för restaurang-och storkök nedan. Vi är oerhört stolta och hedrade över alla våra kunder och de projekt som vi levererat sedan 1997. Vi har varit delaktiga i alltfrån Espressohouse, Redfellas, Salads & Smoothies, O'Learys, Kockeriet och Atmosfär till helhetslösningar på ICA. 

Sagt om oss


”Sedan jag startade min första restaurang för 17 år sedan har samarbetet med Repro fungerat utmärkt i alla avseenden. Den stora expertis och service jag upplevt gör Repro till en heltäckande leverantör, med rätt maskiner på rätt plats och till rätt pris, vare sig det gäller större projekt eller mindre lösningar.”


Tareq Taylor, Restaurang Kockeriet,

Gourmetkrögare och TV-kock


 

” Repro har med sin breda kunskap varit med hela vägen i planeringen. De har fungerat som ett bollplank med viktig input för den funktionella helheten. Inget lämnas halvfärdigt; allting blir grundligt ordnat med ett duktigt team av servicetekniker. Dessutom upplever jag stort värde för pengarna med tekniska lösningar och kvalitetsprodukter som sparar arbete och pengar i längden!”

Fredrik Grankvist, Restaurang Kockum Fritid


 

”Helt fantastisk service av hela Repro-gänget i kombination med entusiastiska ägare. Oslagbar konstellation! Vi kommer att fortsätta att handla här och vi rekommenderar Repro varmt till alla som är intresserade av restaurangmaskiner.”


Gebro Togan, Jolla Chokladmakarna
Ica Maxi Toftanäs l Café & Restauarang

Sushi Rebellion l Sushirestaurang

Paul Taylor Lanthandel l Restaurang & butik

Se7ven Sins Burger  l Restaurang

Kockeriet  l Restaurang

Limhamns Glassmejeri  l Glasscafé

Atmosfär l Restaurang

Ica Maxi Cypressvägen  l Butikskök

Antonios l Restauarang

Beach referensobjekt Repro

Beach l Restaurang

THe JK's  l Restaurang, Delikatess & Bar

Raw Food House l Restaurang

Vibliotek l Restaurang och bar

St Jakobs  l Stenugnsbageri

Sjöö  l Restaurang

Swedish Express l Restaurang & Fastfood

Chocolaterian Båstad l  Bistro & Bageri

Kockum Fritid l Restaurang

Salad & Sushi l Sushi -och Salladsbar

Sankt Thomas  l  Katolska Kyrkan

Salads & Smoothies  l  Salladsbar