Välkommen till vår utställning och glassakademi

Vi vet hur viktigt det är att våra kunder känner sig helt nöjda med produkter och kvalitet, därför välkomnar vi er att besöka vår utställning och glassakademi. Här finns möjlighet att uppleva produkterna och få rådgivning av vår kunniga personal på plats. 

Vi vill påstå att vi har en unik och framstående kunskap när det kommer till glass. I vår glassakademi har vi ett stort sortiment av maskiner och tillbehör, d.v.s allt du behöver för att lyckas med din glasstillverkning! Syftet med vår glassakademi är att inspirera och förmedla kunskap. Att du som kund ska få förståelse för maskinen tillsammans med hantverket. Vi vill att du ska kunna utnyttja maskinen optimalt i just din verksamhet. Under årens lopp har vi haft mer eller mindre alla glasstillverkare i Sverige på besök för att utveckla sitt hantverk, eller för att delta i våra inspirationsdagar. 

I vår utställning / show room hittar ni i övrigt den miljö som passar er verksamhet; allt från kylskåp och diskmaskiner till pizzaugnar och espressomaskiner. På plats finns våra kunniga medarbetare med hög produktkännedom, som mer än gärna guidar dig eller kommer med tips och råd. I samarbete med våra leverantörer anordnar vi också kurser där du som kund får uppleva användningen av våra produkter live. Läs mer om våra kurstillfällen här.


Välkommen till vår utställning och glassakademi! 

Öppettider må-fre kl. 08.00-16.30
(lunchstängt kl. 12.00-12.30)